Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Kemal Cem Pülten

Kemal Cem Pülten

Köşe Adı
info@aqualifeofturkey.com.tr

2023 Yılı Hosgeldin...

09 Şubat 2023 - 22:52

2023 yılı hoşgeldin...

2021 2022 yılları covit 19 ve Rusya Ukrayna arası savaş global kriz ekonomik sıkıntılarla gecsede  bazı sektorler büyük sorunlar yaşadı bazi sektorlerimiz büyüdü bizim sektorumuzde gida endeksli ihracat ta talep büyümede lojistik sorun ile çok zorlandı  bu süreçlerin yatistigini umuyorum. 2023 yılı umuyorum global dünya daki pazar paylarimiz yükselecek fuarlar birebir açılacak ve pazar oluşacak 

2023 yılının ilk önemli organizasyonu 2 yıl aradan sonra yeniden organize edildi ve SUYMER.BIR  9.SU URUNLERI CALISTAYI  15/18 Şubat' ta su urunleri sektörünün tüm dinamiklerini buluşturacak ve 3 gün Antalya'daki büyük bir buluşma olacak tahminim 1500 lerce bir katılım ile çok şey konuşulacak ve yazılacak bizde oradayiz su urunleri sektörünün yayınları ile sizlerle buluşacağız.

2023 yılının Nisan-Mayıs aylarında biz de dev bir organizasyonla 4 senedir deva etmediğimiz 7.TURKIYE SU URUNLERI SEMINERLERI 16 .IL VE KIBRIS Buluşmaları ile Türkiye haritasında 7 bölgemizde tarım İl müdürlüklerinde üniversitelerimizin salonlarında buluşacağız. Sektörümüzün tüm dinamiklerini toplayacağız, konusmacılarımız ile konuklarımızı bulusturacağız.

Sponsorluk ve konuşmacı sunum kabullerine de başladık seminerlerimizi yapacağımız üniversitelerimiz ve tarım İl mudurluklerimizle görüşmelere başladık.

2023 yılı Nisan-Mayıs ayında ayrıca 2 dergimiz daha yayına hazırlanıyor. 
SU ÜRÜNLERİ AVCILIĞI DERGİSİ VE BALIK LEZZETİ DERGİSİ ile okurlarımızı  çoğaltacağız sektörümüz büyüdükçe bizde çok çalışıp yeni projelerimizi sizinle bulusturacagiz. 

Saygılarımla...

YORUMLAR

  • 0 Yorum